CHPde üzümleri yiyen,bağcıyı döven,bağı yok eden,Batum gibileridir.

Sayın Batum Ulasal kanalda Önder sav ve kurultay üyelerini bağcıyı dövmekle suçluyorsunuz. (5.2.12 aksamı,neler oluyor programı.)
Sayın ilsever, bu CHP’den bir şey olmaz dedi.
Sizde Partinin yapmadığını 5 genç yaptı, TTK na atananı istifa ettirdi dediniz.
Bir şey olmaz, yapmadı dediğiniz partiyi sizler yönetiyorsunuz.Baykal yada Sav mı yönetiyor, dönüp onları dövüyorsunuz. Üyelerde yeni anayasa istemiyorlar diyor, üyeleri de dövüyorsunuz.Anayasa konusunda fikrimi söylemiştim Bakınız: https://www.chpuye.com/?p=510
CHPliler
Sizin cebinizden çıkardığınız anayasaya karşılar.
Anayasa sucu islemiş iktidarla anayasa yapmayın diyorlar.
Siz hangi bağa geldiniz? Bağcılar kimdi? Yoksa bağ sahipsiz miydi?
Bağ dediğiniz CHP,bağcı dediğiniz, Baykal, Sav ve Baykalcılar. Sizleri bu bağa getiren Baykalcılar olduğu için size yeni Baykalcılar diyorum.
Bu bağda üzümleri üreten, partinin gerçek sahibi üyeler, Türk milleti var. Kurultay,genel merkez,il, ilce örgütlerimiz de, bağda üretilen üzümleri halkımızın yemesi için gerekli çalışmayı yapmaktadır.(Yanlışların farkındayım)
Siz daha dün bu  bağa geldiniz.bağcıyı dövüyorlar diye bağırıyorsunuz.pes yani:
3.11.10 de PM ne darbe vurup, sizi bağa getirenlere tekmeyi vurmadınız mı?
Yılmaz Özdil’in dediği gibi paraşütle bağa inen bağcının(Sav’ın) koltuğuna oturan siz değil misiniz. Övgüler dizdiğiniz sav bağcı döven, siz bağ sahibi oldunuz.Bizleri balık hafızalı yapmayın.Bunları unutmadık
18 aralık 2010 da baskın kurultayında bağcıları  bağdan attınız.
Üzümlere yerken, bağın diğer sahipleri ses çıkarmasın diye onları dövmeye başladınız. İl ve ilçelerdeki operasyonlar da bunun için yapıldı.Bağın en güzel üzümlerini yiyip vekil oldunuz.
Yılardır bağda emek verenler bağcı döven, dün gelenler bağcı oluyor.Üzümleri yiyip bağımızı yok ettiğinizin farkındayım.
CHPli belediyelerin olduğu yerlerde de üzüm var. Oradaki üzümleri yiyip, oradaki bağları da yok edeceğinizi görmekteyim.Üzümleri yemekle is bitmiyor, bağları da yok etmek gerekiyor ki, halkımızın umudu olan üzümler yetişmesin. Bunları görüyorum.
Uzaktan bağa gelirken bir itirazım yoktu. Nasıl ki partimin anayasasını bir kenara atıp cebinizdeki anayasayı uygulamaya başladınız, iste o zaman sizi gördüm.
Siz üzüm yetiştirip,sonra onu yemeye gelmemiştiniz.Var olan üzümleri yiyip bağı yok etmeye gelmiştiniz.Her gecen gün bağın yok edildiğini gören CHPli sayısı artıyor.
Medya desteği ile teneke çalıp kargaları kaçırmaya çalışıyorsunuz. CHPlileri karga  sanıyorsanız aldanıyorsunuz. CHPliler montaj filme teslim olamaz.
CHPlileri  26 şubat ta arenaya çağırıyorsunuz.Medya destekli,teneke çalacağınız sizin bağınıza gelmeyeceğiz. Arena şovu Kurultaya darbe vurmak için yapılmaktadır.Aklı sıra, daha çok teneke çalarak bizleri kaçırmayı düşünüyorsunuz.Ne teneke çalacak, nede karga olup kaçacağım; bunu bilin.
CHPliler, bağcılarını döven, üzümlerini yiyen, bağını yok edenleri, bağlarından kovmak için yürüyüşe başlamıştır. 1 marta  bağlarına sahip çıkacak, bağa  zarar veren herkesi bağdan atacak,bağın gerçek sahiplerine,bağlarını teslim edecektir.Etmelidirler.
Bağda olmayan Baykal ve savı dövmek partiyi dövmektir.Durun bakalım,Sizin onlara bir şey söyleme hakkınız yok.Kişiler üzerinden partiye dövmeyi bırakın. Sonradan gelip benim bağcılarımı  dövemezsiniz.
Partiyi, Savı sahipsiz sanmayın,kimse yoksa, ben varım.Sahip çıkıyorum.
Üyeler karsıma geçsin yeni anayasayı neden istemiyorlar anlatsınlar diyorsunuz
Çağrınızı kabul ediyorum.Üye olarak  Ulusal kanal da bunları konusalım.
Uzaktan bağcı dövmekle olamaz,Büyüklerimin haklı olarak bana atacağı tokatları,herkesin önünde yemeye hazırım.Politikanın nabzı,neler oluyor yada başka bir programda olabilir.
Kurultay partinin en yüksek organıdır.Gazi Mustafa Kemalin yaptığı gibi kongreler kurultaylar yaparak, partimizi halkımızın özlediği parti yapacağız.
Ahmet Taner kışlalı’nın “Bir Türkün Ölümü’nde” dediği gibi gerçek kurultaylar yaparak.Olağan danışma kurultayını yapmayıp baskın kurultaylar yapanların neden kurultaylara karsı olduğunu görmekteyim.Her CHPli  görmelidir
Atamızın bizlere emanet ettiği 2 bağı var. Türkiye Cumhuriyeti ve CHP.
CHPye sahip çıkamayanlar, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkabilir mi?
CHPliler,Kemalistler bağlarına sahip çıkmalıdır.
saygılarımla
06.02.2012
Mazlum Vural CHP İstanbul/Eyüp ilçesi üyesi

Bu yazı Parti Yöneticileri takip Çalıştayı kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.