seçim barajı % 10 idi. iktidar 7 ye indirdi. Seçmenlerin % 7 sinin oyunu alamayan parti, bir vekil dahi meclise sokamaz. Seçim barajını kaldırma ittifak kanunu çıkar. İktidarın ittifak yasasını uygulamak iktidarla işbirliğidir. Ne yapmalı.

Birlik, seçmenlerin bir partide, birlikte hareket edip bir partiye oy vermektir.
CHP varken git başka parti kur, sonra da birlik oluyoruz diye ittifaka gir.
Milleti bölenlerin millete faydası olmaz. Hak hukuk tanımaz CHP’nin yönetiminin bunları meclise taşıması asla kabul edilemez.

Birbirine muhalefet eden partilerin ittifakı birlik değildir. Milleti bölmektir.

CHP ve MHP’nin Bahçeli ve Kılıçdaroğlu önderliğindeki yönetimi iktidarın adayını 1. turda Cumhurbaşkanı yapmıştı. 2014

CHP+MHP çatıda birlik = iktidarın adayı 1 turda % 51,57 seçti.

Unuttun mu? Onlar zaten çatıda iktidarla birlikteler. Bunu hala göremeyenlere bir lafım yok. Ulusun çatıda değil tabanda bir partide birlikte olması gerekir.


Sevgili Cumhuriyet Halk partililer en son seçimlerde 4 Parti %10 barajını geçti.

İyi Parti %10 barajını geçemediği için meclise bir vekil dahi sokma hakkı yoktu.

CHP’nin hak hukuk tanımaz yönetimi, göz yuman üyeleri, CHP’ye muhalefete eden iyi partiye elaman verip sonrada altı okun üstüne vurduğum mühürle meclise soktu. HAYIR.

Peki, iyi Parti’nin geçemediği Barajı diğer partilerin geçme şansı var mı? Yoksa yapılanlar nedir? Bu gerçeği göremeyenlere…

İttifak CHP’li olmayanların, CHP’ye muhalefet edenleri meclise taşmaktı. Bunun olmasına müsaade edilemez. Engellenmelidir.

İyi Parti ya da diğerleri kimlerden oluşuyor.

Ulusun mezara gömdüğü partiye mensup kişiler. CHP’nin muhalefet ettiği partilere mensup kişiler. ANAP, Doğru yol, DSP, RP, MHP ye CHP muhalefet etmedi mi? şimdi AKP’ye muhalefet etmiyor mu? Ulus bir önceki iktidar gibi bu iktidarı değiştirmek istemiyor mu?

Peki, bu partilere mensup kişileri, CHP’ye vurduğun mühürle vekil yaparsan nasıl bu iktidardan kurtulmuş olursun.

İktidar mensuplarını ittifak adı altında meclise sokarsan bu iktidardan kurtulmuş olur musun? İzlemek engellemez karede değildir.

Peki, partiyi tek kişiye dayalı, Hak hukuk tanımadan yöneten Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, bunları Meclisi taşıyarak iktidardan kurtulmanızı sağlar mı? Partide Egemen değilsen, ülkede nasıl Egemen olacaksın? Nasıl meclis ulusun yararına çalışacak olacak şey mi bu:

CHP yönetenler CHP’li değil. Onların amacı Partiyi iktidar yapmak da değil.

Baykalcıların iktidar yapmadığı CHP’yi yeni Baykalcılar iktidar yapacak, inanalım mi?  olsaydı şimdiye kadar çoktan olmuştu.
Onların amacı iktidara işbirliği yapıp iktidarın ayakta kalmasını sağlamaktır. Kendi partilerini tek kişiye dayılı yönetenlerden ülkeyi tek kişiye dayalı yönetimden kurtarılmasını ummak…

Ulus sadece muhtarını seçiyor. Senin seçmediğin iktidar işbirlikçilerinin masa başında seçtiği adaylar gelip seni kurtaracak öyle mi?

Kılıçdaroğlu’nun başını çektiği CHP’nin yönetimi derhal partiyi terk edip anlaştıkları iyi Parti’ye gitmelidir. Orada istediği ittifakı yapabilirler.

CHP, CHP’ye muhalefet etmişleri, karşı devrimcileri meclise taşımak için kullanılamaz. CHP, ulusun Anadolu’daki bütün teşkilatlarını birleştirip tek çatı altına getirdiği partisinin adıdır.

Milleti bölen iktidar işbirlikçisi kişileri asla meclise taşınmasında aracı olarak kullandırılamaz. Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin buna göz yumması, hak hukuk tanımaz parti yönetimini görevde tutması Ulus’ta yapılmış en büyük kötülüktür. Ulusu seçeneksiz bırakmaktır. Bu sorumluluktan kimse kurtulamaz.

Ulusun bireyleri orada burada zaman harcamayı bırakmalıdır. Cumhuriyet Halk partisinde birlikte olmalıdır. Hak hukuk tanımaz yönetimi ilçeden başlayarak derhal yönetimlerden uzaklaştırılmalıdır. Bütün adayları kendi oylarıyla seçmelidirler. Bunun dışında bir çare yok.

Amasya Genelgesi 3- Milletin istiklâlini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. Ulus bir partide birlikte hareket etmedikçe hiçbir şey değişmez. CHP’yi hak hukuk tanımadan yönetenler, atadığı adaylarla da değişmez. İlçende tanıdıklarınla basla

İyi Parti, AKP’lilerin vs. kurduğu partileri meclise taşımak CHP’lilerin görevi değildir. CHP’lilerin görevi kendi partilerin iktidar yapmaktır.
Benim verdiğim oyla bu partilere mensup kişileri meclise taşımak istemiyorum. CHP’ye muhalefet edeni vekil yapmaya HAYIR
İttifaka hayır. Atama adaya hayır.
Bütün adayları oylarımla ben seçeceğim

28.11.2021

CHP Üye = Seçmen

Mazlum Vural

CHP İstanbul Eyüp ilçesi üyesi

Bu yazı Üyeler ne yapmalı kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir