CHP varken kuruldu. Parti yönetimi CHP ye muhalefet eden iyi Partiye vekil verdi. Şirkete eleman alır gibi birlikte, il ve ilçeleri paylaşıp garanti yerlerden adamlarını aday yaptılar. CHP’ye muhalefet edenlerin partiye faydası olur mu? Parçalamak tabanda birlik midir ? Madem anlaşıyorlar. Kılıçdaroğlu, vekilleri, PM. işbirlikçi il. ilce yönetimleri, hepsi iyi Partiye gitmeli.


Parti yönetimi işbirlikçi il ve ilce örgütleri hepsi CHP ye muhalefet ediyor.
CHP ye muhalefet edenlerin MHP ile, simdi de iyi parti ile işbirliği yapmaları normal. Bu isbirlikler bu güne kadar iktidarın isine yaradı.
Baykal’ın genel başkanlığındaki yönetimin, AKP’nin önünü açması, Kılıçdaroğlu, başkanlığındaki yeni Baykalcıların, MHP ile birlikte iktidarın adayını 1. turda seçtirme takdire değer başarılarıdır.

Hacivat karagöz misali iktidarın belirlediği gündemi tartışmak muhalefet etmek değildir. Vekillik, yöneticilik yaptıkları partileri mezarda olanlardan umut beklemek hayal kurmaktır. CHP ye muhalefet edenlerle birlik olan, partiyi hak hukuk tanımadan yönetenlerden ulusa fayda gelmez. İzlemek bu yöneticileri yerlerinde tutmak ulusu seçeneksiz bırakmak kötülük etmektir.
Buna göz yuman üyelerden oluşan bir parti asla seçenek olamaz. İlçeden başla değiştir. Adayları seç seçenek ol

Masa basında aday yapılan, vekil,  meclis üyesi, B. başkanı, il, ilce başkanı vs. İsi bitince istifa ediyor. Bunları aday yapan hak hukuk tanımaz parti yönetimi, işbirlikçi il ve ilce yönetimlerinin hepsi istifa etmeli. Partiden atılmalı.

Üyeler görevlerin yaparsa CHP ulusumuzun umudu haline gelir. Çareyi hak hukuk tanımaz yönetimin parçası Muharrem ince gibilerin TV de deki filmlerinde aramayı bırak.
Filimler partideki egemenliğini, milli egemenliği Sana verip, ulusumuzun problemlerini çözer mi? şimdiye kadar olması gerekiyordu. Sen görevini yapma, TV den gelip kurtarır mi?

ANAYASA MADDE 6- “Egemenlik, kayıtsız şartsız Milletindir.”
Önce partide egemenlik
Son seçimlerde oylara sahip çıkmayıp iktidarın dediğini kabullendiklerini hep birlikte gördük. Sahte seçmenden bahsettikleri halde sandık sandık seçmenler kontrol edilmedi. Bu yapılmadan oy günü sandık beklemek secimi güvenli hale getirmez. Kontrol yapmayarak iktidarın her yaptığına evet demek kabullenmektir. Milyonlarca hileli seçmen varken YSK yi hedefe koymak sadece sandıklara kişileri yazmak oya sahip çıkmak değildir. Bunlara dikkat çekmek saptırmaktan başka bir şey değildir. Sandıkları beklemek seçimlere olan güvensizliği ortadan kaldırmaz.

Sandık koyarsın ilçelere 1 günde üyeler adayları seçer. Engel yoktu, yapmadılar.
Üye=seçmen hakkı gasp edildi. Masa basında aday yapılmasına, haksızlığa ne zamana kadar üyeler göz yumacak?
Aday olmak için kendi üye=seçmeninden kaçan. Partiyi şirket gibi yönetip masa başında adayın bu diyenler sana danışacak ? Güldürmeyin beni.   Seyirci olan ulus değil. Kendi problemleriyle ilgilenen, adayını da seçen ulusun bireyleri CHPyi ulusa önderlik edecek hale getirir. Problemlerini çözer. Başka yol yok.

DSP, iyi Parti, MHP,VP vs. gibi partilere verilen her oy kayıp oy’dur.
ulusun iyi yönetilmediğini düşünenler, umut olamayacak parti ve derneklerde boşuna zaman geçirmemeli.
Partileri mezarda olanlardan umut olmaz. Olsaydı bakanlık,vekillik yaptıkları partileri iktidarda olurdu. CHP senin partin. Emanete sahip çık. Ulusun bütün güçleri Atatürk’ün emaneti CHP de olmalı.Yetmez. Üye ol. Masa başında aday yazmaya hayır de. Bütün adayları oylarınla seçersen, umut sensin. Görev ulusun. İzlemekle olmaz .

CHP, CHPli olmayanlardan derhal kurtarılmalıdır. Genel başkan PM, atanan İl ve ilçelerin hukuksuz yönetimleri her yol denenerek değişmeli. CHP Cumhuriyeti kuran parti haline getirilmelidir. Mücadele partinin hukukuna uyanlarla uymayanlar arasında olmalıdır.
Amasya Genelgesi
“1- Vatanın bütünlüğü, milletin istiklâli tehlikededir.
3- Milletin istiklâlini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. “
İzlemekle olur mu? Parti olmadan bir şey olmaz
Alevi- Sünni, sağ–sol, örtülü-örtüsüz, Kürk- Türk vs. yapay ayrılıklar bir kenara bırakılmalı
“Bir olalım diri olalım” Ulusu bölen bizden değildir. Yurtta Barış Dünyada Barış. Tam bağımsız Türkiye temel ilkemiz olmalı.

CHP, ulusa karsı yapılan savası önleyecek hale getirilmelidir.
Görev öncelikle ulusun bir parçası olan üyelerin dir.
TV de kurtarıcı bekledikçe bir şey değişmez.
Çare ulusta
23.2018 Mazlum Vural
Cumhuriyet Halk Partisi IST Eyüp ilçesi üyes
Yan yatmış mavi renkli CHP üyesi değil

 

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir