G.B Baykal, Baykalcılar, CHPliler darbeci Yeni Baykalcıları 1 gün dahi yönetimde tutmanız partiye ihanettir. Görevinizi yapın.

CHPliler hukuksuzluğa seyirci kalmaz.
Parti tüzük ve programa aykırı yönetilmektedir.Tüzüğü oku, sende gör.
Program ve tüzüğe aykırı hareket, göz yummak desteklemek parti sucudur.Tüzük Mad.70. Hak hukuk tanımadan partiyi yönetenler, derhal görevlerinden uzaklaştırılmalıdır.Parti sucu isleyen,Genel başkan ve PMnin tamamı değiştirilmelidir.Baykal, Sav,PM üyeliği,milletvekilliği,il ve ilce yöneticiliği yapmış, bu güne kadar sessiz kalanlar parti sucuna ortaktır.suç isleyenler tövbe ediyor, ortak olanlar hatalarını düzeltiyorlarsa niye yapıyorsun denmez.Ben size güvenmiyorum,siz yöneticilik hakkınızı kullandınız denmeli.Bu tavır alınmalıdır.Özeleştiri yapanların, takdiri üyelerdedir.
Libya teskeresine evet, partideki hukuk dışı görevden almalar savaşın ta kendisidir.Yurtta barış Dünyada barış ilkesine aykırı eylemlere son verilmelidir.
Barısı savunmak CHPli olmanın şartıdır.Barış, hukuku savunmak, hukuka uymakla olur.Partiye sahip çıkma mücadelesinde herkes görevini yapmalıdır.
Kurultay üyeleri, parti sucu isleyenleri yönetimden alacak,Tüzüğün  5. maddesine göre CHPlilerden oluşan yeni genel başkan ve PM seçecektir.
CHPliler bu hukuksuzluğa 1 gün daha göz yummaz.
Parti sucu isleyenlere kızın.İzleyen, göz yumanlara da,  görevini yapmak için neyi bekliyorsun,göz yumarak sende parti sucu isliyorsun diye kızmak herkesin hakkıdır. Bu tepki ve tavırların amacı, görevini yapamayanlara görevini yaptırmaktır.Doğru şeyler yapana da kimsenin kızma hakkı olamaz.
Kızalım ama görevlerini yapmasınlar diyemeyiz. Ebetteki görevini yapmayanları değiştirmek de üyelerin görevidir. Her üye tüzük ve programa uyarak görevlerini yaptığında  parti büyüyecek hedefine ulaşacaktır.
Hiç bir CHPli, görevini yapma sorumluluğundan kaçamaz.
Bunca  haksızlık ve hukuksuzluk karsısında susanlar  suçludur.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün  Emaneti Partimizin, sağlam kalan yerleri yıkılırken izleyen herkes suçludur.
Önemli olan parti ondanda önemlisi ülkemizdir.
Parti yönetimi hukuk dışı davranarak kurultayı medya da tartıştırmaktadır.Amaçları kurultaya darbe vurmaktır.Ankara’dan hukuk dışı diktatörce partiyi yönetmek isteyenler, gelecekte kurultaylar yapılmasın diye Partinin en yüksek organına saldırmaktadırlar.Partililer bu tartışmalardan uzak durmalıdır.
Medyaya çıkan sözcülerde tüzük ve program ne diyorsa, onu ifade edip partili tavrını koymalıdır.Çıkanların çoğu  parti sucu isleyenlerdir.
CHP Kongreler yapa yapa kurulmuş, bizlerde kongre ve kurultaylar yaparak partimizi iktidara taşıyacağız.Partililer sokaklarda, medyada konuşmasın diye kurultaylar yapılır.Partide olan bitenin farkında olanlar,bütün üyelerin gerçekleri göğemlerini sağlamalıdır.Parti sucu isleyen ve bunlara göz yumup  yardımcı olanlar % 10 u geçmez.Partideki operasyon medya desteği ile yapılmaktadır.
Medya ağzı ile değil, doğru bilgilerle anlattığımızda, üye arkadaşlarımızın çoğu gerçekleri görür.Zaman konuşma değil herkesin görevini yapma zamanıdır.
Kurultay üyelerinin görevi konuşmak değildir.Onlar kurultayda görevini yapacak.Bizlerin görevi onlara her türlü desteği vermektir.
Hukuksuzluğa dur diyen,izleyip parti sucuna ortak olmayacağım diyenler göreve.
Partiye sahip çıkma mücadelesinde herkese basarılar.
Sevgi ve saygılarımla
04.02.2012
Mazlum Vural CHP İstanbul/Eyüp ilçesi üyesi

Bu yazı Makaleler kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.