Üyelere: Masa basında meclis üyesi adayın bu diyenler, Cumhurbaşkanlığına kimi aday yapacağını sana sorar mı?


Sevgili CHPliler

Belediye seçimleri oldu. Israrla adayları atamayla değil partinin üyeleri belirlesin çağrısı yaptım. Maalesef adaylar atamayla belirlendi. CHP ye muhalefet edenler bile aday olarak atandı.

Darbece parti yönetimin üyelerin hak ve hukukunu gasp edeceğini biliyordum.

Halkımız muhalefet partisi yok diyor. Yinede umut olmasını istediği 6 okun üstüne gidip evet mührünü  vuruyor. Parti yönetimi yaptıklarıyla partiyi umut olarak görmek isteyenlerin umudunu kesmeye çalışıyor.

Üyelerin öncelikli görevi  partide hukuka uymayanları görevinde tutmamak, parti hukukuna uyanları göreve getirmek olmalıdır.

Parti hukuka aykırı yönetiliyor. Kendi partimizde hukuksuzluğa göz yumarak mı  hukuk tanımaz iktidarı devireceğiz.

Kendi meclis üyesini dahi seçme becerirsini gösteremeyen üyelerden oluşan parti  halkın umudu olabilir mi?

Film seyreder gibi izlemeye devam ettiğin sürece bir şey değişmez.

Cumhurbaşkanı adayın kim olsun diye partinin organlarına danışmayan Üyeleri niye taksın ki. Bazıları buna itiraz ediyor. Günaydın.

Hak hukuk tanımayan parti yönetiliyor, yerel seçimlerde atamayla aday yapılmasına rıza gösterenleri kim dikkate alır ki.

Uşak millet vekili, bir kaç kişi sadece kendi illerindeki aday itiraz ediyor.

Hadi sizin dediğinizi atadılar. 81 il sizi ilgilendirmiyor mu? Yemin ederken sadece kendi ilinizin değil milletin vekili olarak yemin etmediniz mi?

Kongre süreleri geçmiş hukuksuzluk devam ediyor. Avukat,savcı,hakimlik yapmış vekiller PM üyeleri var. Gıkları çıkmıyor.

Parti hukukuna uymamak parti sucudur. Parti yönetiminde olduklarında hukuka uymayanlar izleyerek te suca ortaktır. Yönetimden ayrılınca yüzeysel eleştiriler yaparak Başkan ve MYK’nun yaptıklarına itiraz ediyorlar.

Farklı aday arayışları var.

Yanılmak isterim ama ilkeli 1 tane bile CHP rozeti takmış vekil yok.

Meclisten 20 tane millet  vekili de çıkmaz. İnşallah  20 kişi çıkar ben yanılırım

Üyeler film izlemeyi bırakıp görevini yaptığında gönülden destekleyeceği adayı çıkarır partiyi de ulusun umudu yapar. Ne yapmalı,

Yanlışlara hukuksuzluğa göz yummayı bırakacaksın.

CHP rozeti takmış vekilleri zorlayıp  gönülden destekleyeceğin birini aday yaptıracaksın. Somalı bir isçiyi de aday yaptırabilirsin.

Aday, MHP ve CHP yönetimlerini beğenmeyen, çıkardıkları adayın iktidarın adayına yarayacağını düşünen üyelerin çoğunun desteğini alacak nitelikte olmalıdır. İktidarın adayına karsı kazanacak bir adayı destekleme arzusunda olan bütün parti,sendika,meslek odaları,dernekler, barolar vs desteğini almalıdır. Yanlışlara itiraz et. Dur de.

Adayını geri çek,

adayımı kendim seçerim dediğinde en önemli adımı atmış olacaksın.

Cesur ve gerçekçi ol. Kendi seçeneğini kendin yarat

Mazlum Vural  CHP IST/Eyüp ilçesi üyesi

Bu yazı Care önseçim. Ne yapmalı kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir