Sayın Genç, Gök, Anadol, Topuz sizin partiniz yok mu?

Sevgili CHPliler

CHP rozeti takmış bazı vekiller var ama bağımsız davranış ve eylemler yapıyorlar. İçerinde birey olarak benim ve  sizlerin çalışmalarından memnun oyduğunuz var.

Kamer Genç, İsa Gök, Ali Topuz, Şahin Menğü, Kemal Anadol vs. Partimizin su an ve gecen dönem vekilleri olmasa bir lafım olmazdı. Parti üyeleri (genel başkan ve bütün yöneticiler) eşit haklara sahiptir. Her üye partinin başarısı için çalışmak zorundadır. CHP üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Üye olduğumda neye üye olduğumu, partideki olumsuzlukların farkındaydım.

Anlaşılan bağımsız davrananların parti yönetimine inançları yok.

Maalesef  partide, yöneticiler vekiller içinde  1 tane tutarlı hareket eden kimse yok. Anlayacağınız bir tane CHPli yok.
CHPli olmayan, hatta CHP düşmanı program, tüzük ve ilkelerine uymayanların niyeti partiyi iktidar yapmak değil. Olsaydı  fark ettiğiniz onca yanlışlığı yaparlar mı?

Amaçları partinin sağlam kalan yerlerini yok etmek, halkımızın umudu olmasına engel olmaktır.
Parti yönetiminden sadece yöneticiler ve işbirlikçiler memnundur.
Parti yönetiminin islediği parti suçlarını ortakları memnundur.
Parti yönetimini eleştirmeyin diyenlere bakın. ya olanların farkında değil, yada parti hukukuna uymayanlardır.
Kendi çıkarını düşünen, yöneticilerin etrafında dolanıp masa basında söyle seçilebilecek sıraya yazılıp meclis üyesi, belediye başkanı olmak isteyenler var.

Buna rağmen ülkemizin bütün problemlerini CHP’nin çözeceğine inanıyorum. CHP mutlaka emperyalist işgale kası savaşmış, cumhuriyeti kurmuş parti çizgisine gelmeli, yıkılan cumhuriyeti yeniden kurmalıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülküsünü millete yaşatmalıdır.
Buna inanmasam istifa eder başka  partiye üye olurdum.
Atatürk’ün emaneti partimize sahip çıkacağız ki oda cumhuriyetine sahip çıksın.

Bu ilke ile hareket eden hiç kimse partiden istifa etmez. Aksine partinin Kemalistler tarafından yitilmesine çalışır. CHPli olmayanlara partiyi bırakıp gitmez.CHP mutlaka kendine sosyal demokrat (maskeli sağ) diyen yöneticilerden kurtulmalıdır.

Cumhuriyetin kuruluş felsefesine sahip çıkan parti, dernek, vakıf, oda, sendika vs. İle işbirliği yapmalıdır.

Türk milletinin . bağımsız özgür ve refahını amaç edinmiş bütün güçleri çatısı altına birleştirmelidir. Baykalcıların yaptığı gibi pazarlıkla  atamayla. 13 DSPliyi vekil yapmak birleştirmek değildir. Bu şekilde vekil yapılanların bazılarının iktidarı desteklediklerini hep birlikte gördük.

İl ve ilçelerde öncelikle üyelerimizin ve  iktidardan memnun olmayan halkımızın desteğini alacak adaylarla  secime girilmelidir. Bu da önseçimle olur. Üyeler biran önce PM ne  önseçim kararı aldırmalıdır. Partilerini barajın altında bırakan kadroları atamayla listelere yazıp seçtirmenin partiye millete faydası olmaz. Parti olmadan bir şey olmaz.

Simdi  parti üyesi olan ama çareyi başka yerlerde arayanlara çağrımı yapayım:
Ya CHPli  gibi davranın, partinin umut olmasına çalışın yada derhal  6 oklu rozetlerinizi çıkarın. PM çağrıda bulunun, derhal önseçim kararı alsın.

Önseçim  üyeleri, örgütleri harekete geçirecek, il ve ilçelerde partimizi umut olarak görmek isteyen seçmenlerle  birlikte içinden çıkardığı kadroların önderliğinde belediye, sonrada genel seçimlerde CHPyi iktidar yapacaktır.

Ülkemizin sıkıntıları ortada, Milletin gönül rahatlılığıyla oy vereceği bir  partiye ihtiyacı varken CHPli olmayan yöneticileri koltuklarında tutma lüksümüz olamaz. Parti yönetimi kimsenin insafına bırakılamaz.

Seslendiklerim üyelerin, halkımızın beğenmediği 6 oklu CHP’nin yöneticileri  olmasa bi  lafım olmazdı. Emanete sahip çıkmak herkesin görevidir. Partiyi öncelikle üyeler sahip çıkmalıdır.
Tek yol Atatürk’ün  tüm illere yolladığı genelgede:  Halkın kendi adına karar verecek temsilcileri seçmesi istemişti.  Görevimiz  bu.

Partiyi yönetenler şimdiye kadar bizleri temsil edecekleri Ankara’dan atayarak belirlediler. Yeter artık.

Sevgili üyeler çağrımı yaptım.
Bilin ki çare sizde, emanete sahip çıkacaklarda.
Çağrım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün genelgesine uyanlaradır.

Mazlum Vural  CHP IST/Eyüp ilçesi üyesi

Bu yazı Üyeler ne yapmalı kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir