Partiye, kurultay toplamak mı, tüzüğe aykırı davranış mı zarar verir?

Kurultay toplamaya öncülük edenler,
“Partiye zarara vermek  istemiyoruz“ demiş.
Tüzük kurultay yapın seçimleri konusun diyor.Baskın kurultay yapan ona destek verenler yapmayın diyor.PM  zamanında toplanmıyor. İl ve ilce yönetimlerine atamalarda tüzüğe uyulmuyor.Yeni anaysa söylem ve çalışması programa aykırı. Haclı savasına evet tüzük ve programa aykırı değil mi?
Bunlar partiye zarar vermiyor demek.
Kurultaya öncülük edenlerin böyle talepleri var mı?
onların hedefinde 5-6 kişi var.
Peki kurultayda bunlar hukuk dışı  PM ne sokulurken ses çıkardılar mı?
İtiraz ettiklerini değil de kendileri vekil yapılsaydı sesleri çıkar mıydı?
Kamuoyunda parti yönetimini eleştirip 5-6 kişiyi hedefe koyanlarda islenen parti sucuna ortaktır.Öyle anlaşılıyor ki imza toplamaya önderlik edenlerin amacı kurultayı önlemektir. 2. amaçlarının da kurultay toplanırsa 5-6 kişiyi yönetimden uzaklaştırarak, partideki kaset operasyonun devamına sağlamaya çalışmaktır.
Kendi çıkarlarını düşünenler partiyi düşünmüyor.
Partiyi düşünen program ve tüzüğe göre hareket eder.
Program ve tüzüğe aykırı hareket edene de partili denmez.
Sevgili kurultay üyeleri 
1/5  260 imza kurultay için yeterlidir.kurultay günü de  kurultay üyelerinin yarıdan bir fazlasıyla da secim yapılır. Kişisel çıkarlarını düşünen partinin hukukuna uymayanları değiştirin.Sizlerin bir daha kurultay üyesi yada başka bir göreve seçilmenizin tek güvencesi parti hukukudur. Parti hukukuna sahip çıkın.
Unutmayın Kılıçdaroğlu ve ekibi kimleri bir çırpıda yana itti. Parti tüzüğü ve programı da rafa konmuş, partiyi kafalarındaki hedefe göre yönetmektedir.
Kurultay için imza verenler bu gün görevini yapmazlarsa parti sucuna ortak olmuş olacaklar.Yinede tasfiye edileceklerdir.
Sevgili kurultay üyeleri imzalarınızın arkasında durun gerekeni yapın.
CHPli kurultay üyeleri SPli kurultay üyelerinin yaptığını yapamadı demi yelim. Partisine, üyelerin hak ve hukukuna sahip olmadı demi yelim.
Sevgili kurultay üyeleri partiyi ve ülkeyi düşünün.Görevinizi yapın.
Kurultaya  da darbe vurulmasını önleyip kaset komplosunu etkisiz hale getirin.
Hak hukuk tanımayan yönetimi değiştirin.Barış hukuk varsa vardır.
Partideki barış, parti hukukuna uyan yöneticiler olduğunda mümkündür.
Mazlum Vural 8.7.11

Bu yazı Kurultay çalıştayı kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Partiye, kurultay toplamak mı, tüzüğe aykırı davranış mı zarar verir? için 5 cevap

  1. Serkan der ki:

    YAHU BEN BU ZAMANA 2 KEZ GENEL SEÇİM GÖRDÜM BAYKAL OLMASINA RAĞMEN AKP OLDUĞUNDAN DOLAYI İSTEMEYEREKTE OLSA CHP VERDİM AİLECEK ÖYLE VERDİK AMA İLK KEZ YÜZÜMÜZ GÜLEREK İÇTENLİKTE K.KILIÇDAROĞLU İLE CHP OYUMU VERDİM DAHA FAZLA KURCALAMAYIN BU İŞİ ZARARLI ÇIKAN SİZ OLURSUNUZ.

    • admin der ki:

      tehdit mi? yoksa sizi vekil yapmaz görevden alırlar mı diyorsunuz?
      üyelerin kaybedeceği bir şey olamaz-onların koltukları yoktur
      Burası CHPli lerin katılacağı bir calistaydır.
      Parti hukuku ilginizi çekmiyor bu normal
      üyeler için de Seçmenler için de partinin program ve tüzüğüne uyulması önemlidir. Ecevit’in ne umutlar söndürdüğüne bi bakın,Erdal İnönü’yü hatırlayın, DYP sinden yediği golleri.netice parti barazın altında kaldı.
      Parti yönetimleri programlarına uygun yazdıkları secim bildirilerini hayta geçirmedikleri için seçmenleri hayal kırıklığına uğrattılar.
      yönetimde yeni Baykalcılar var.Bunlara Baykal’ın itirazı var mı?
      Baykal ve sav üzerinden CHP ye saldırı yapılmaktadır.
      Baykal ve Sav CHPlidir.Onlara yapılan haksızlığa karsı olmak CHP üyelerinin görevidir. Oysa CHP partili olmayanlar tarafından yönetiliyor.
      CHP kimsenin umudunu artık kırmasın, üyeler gönüllü seçmenler gönüllü olsun istemiyor musunuz?.ülkenin hukuka uyan insanlara ihtiyacı var.
      Bilin ki parti hukukuna uyulduğunda,partide demokrasi olduğunda eleştirdiğiniz kimse yönetimde olmaz.Su an yönetimdekilerde olmazdı .Hukuku savunun Saygılarımla

      • Serkan der ki:

        Hak hukuk demokrasiden bahsediyorsunuz peki ya ahlak peki ya halkın gerçekleri ? Sav baykal arıtman ve şimşek olduğu dönemlerde olmadı bu halktan koptuınuz halkı aşağıladınız halk istemeyerekte olsa sırf akp varolduğundan deniz baykal chp`sine oy verdi. Size sorarım cumhuriyet halk partisi deniz baykal ile en son %26 ları ne zaman görmüştü ? Biri çıkar imza topluyoruz parti başarısız arıtman gider melih gökçekin kanalında chp eleştirir hayatlarında 1 nebze olsun kendi yerine koltuk sevdaları yerine Atatürkün partisini düşünüp halkı düşünüp çalışsalardı buna göre davrasalardı şuan akp diye bir parti olmazdı. [ GİDİN HALKA SORUN HALK KİMİ İSTİYOR BAYKAL VE EKİBİNİMİ KEMAL KILIÇDAROĞLUNUMU ONDAN SONRA KONUŞALIM ]

        • admin der ki:

          saydığınız isimler burada desteklenmiyor. Yazıları da hiç okumamışınız.Bir partiyi üyeleri şekillendirir.medya değil.üye halk değil mi?halk diyenler neden üyelere adaylarını seçtirmez.halkçılık da var mi ilçeleri bile atamayla yönetmek.Burada parti savunulur.kimin nereye demeç verdiğine iyi bakin.benden daha çok benim genel başkanımı savunuyorsunuz. Bunda bir tuhaflık yok mu? CHP ye saldıranların bu CHP sevgisi sizin dikkatinizi çekmiyor mu? insanlar maalesef hiç bir şeyin farkında değil.Niye halk Libya savasına evet mi diyor.
          Bu halk millet vekili adayını seçemiyor da Anakara sen benim yerine istediğini listeye koy mu diyor…..meclise uğramayanları listeye koy,çalışkan vekilleri listeye koyma mi diyor…..

  2. admin der ki:

    Sokrates, Muhtelif meslek gruplarına danışarak onların bilgilerini sorguluyor ve hepsinin kendilerini çok şey bilir sandıklarını görüyor. Buradan şunu çıkarıyor: “Bu kişiler kendilerinin çok şey bildiklerini sanarak aldanıyorlar. Ben en azından hiçbir şey bilmediğimi biliyorum, ama ondan bile emin değilim. En azından bu kadarcığı onlardan fazla biliyorum der.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir