CHP de Anadolu hareketi köyden, ilçeden, ilden baslar.Anadolu’daki basarı, başkenti işgalcilerden kurtaracaktır.

Kurultay üyelerine su çağrıyı yapmıştım. Noter  şartını, aday önerme şartını kaldırmayan öneriye tüzük önerisi denmez. Bu önerileri yapanlar kurultay üyelerini yanlış yönlendiriyor. Önceki imza toplanmasına önderlik edenler kurultaya darbe vurmuştu. Onlara güvenmeyin. Önce partiyi CHPli olmayanlardan  kurtarın demiştim. Sonuç ortada.

Yeniden Anadolu hareketi diyen sözcülere bi bakalım: 
Darbeci yönetimin yaptıklarına göz yummuş, yardımcı olmuş parti sucu isleyen den önder sözcü olur mu? Ankara , İstanbul, genel merkez yönetimlerini partili olmayanlara teslim etmişler, Anadolu hareketi yapabilir mi ? Başkentte durmuş Yeniden Anadolu hareketi diyor, Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün yolundan gittiğinizi söylüyorsunuz. Atatürk İstanbul’da kalarak mı başarılı oldu? Güldürmeyin  beni. Bilmeyen varsa tekrar okumalıdır.

Anadolu hareketi, işgalci ve işbirlikçilerine karsı mücade ile başarıya ulaşmıştır.
Atatürk, Selanik’te, Libya’da, Suriye’de, Çanakkale’de mücadele ede ede gelmiştir. Samsundan başlamış. Antepten, Marastan, izmirden, Manisadan, Aydından başlayan Anadolu hareketini birleştirmiştir. Birlesen bu hareketin verdiği mücadele ile İstanbul  işgalcilerden kurtarılmıştır. İzlenecek yol budur.

İşbirliği yapan il ve ilce örgütleri dışında, hepsi hukuk dışı görevlerinden alınmıştır.
il ve ilce örgütleri işgalciler ve işbirlikçilerin kontrolü altındadır.
Parti yönetimin yaptığı her şey hukuk dışıdır. İşgal ettikleri yerleri de terk etmeye niyetleri yoktur.  Toplamı % 10 u geçmez. En büyük desteği medya vermektedir. Medyanin kimden yana oldugunu halkımız bilmektedir.

Baykalcılar öldü yasasın yeni Baykalcılar. Sol kanat,  ocu bucu olanların hepsi y-chp fotoğrafının içindedir. İyice bakın kimler oldugunu göreceksiniz. İste mücadele bu fotoğrafta  olanlara karsı verilecektir. Mavi liste, beyaz liste, ocu bucu yok. Üyeleri bu şekilde bölen CHP li değildir.
Yeniden Anadolu, partiye sahip çıkanların  amacı hedefidir. Atatürk ün yolundan giderek, ülkenin sorunlarının çözüleceğine, Kemalistlerin yöneteceği CHP ile de iktidar olacağına inananların yolu olmalıdır.
Mücadele partinin ilke ve hukukuna uyan CHPliler ile, uymayanlar arasında olmalıdır.
İşgalcilerle işbirliği yapılarak mücadele kazanılmaz. Öz eleştiri yap. Bundan sonra asla temel ilkelerden ayrılmayacağım de. Üyelere olup bitenleri açıkça anlat. Bilgili  üyelerden olsan % 20 lik bir hareket basarıyla sonuçlanır.
Atamaya hayır , atanmışlar değişmelidir.Temel ilke olmalıdır.

Yeniden Anadolu, il ve ilçelerdeki hukuksuz yönetimler her yol denenerek görevden alma hareketi olmalıdır. Örgütler, gücünü üyelerden alan CHPliler tarafından yönetilmelidir. Halkımız Ankara’dan umudu kesmiştir. Partinin bu duruma gelmesine yardım eden, bunu önleyemeyenlerin önderliğinde basarı mümkün değildir. Önderlik edenler, Kurultay üyelerinin cesur haklı hareketini yanlış yönlendirmiştir. Hukuk tanımaz yönetimin, partiye, kurultaya darbesiyle sonuçlandı. Anadolu hareketi köyde, ilçede, il de  mücadele eden üyeler ve önderleri tarafından başarıya ulaşır.

Gazi Mustafa Kemalin Atatürk’ün Emanetine sahip çıkamayan, Cumhuriyete sahip çıkması mümkün değildir. Türk milleti kendi malına sahip çıkmalıdır.
04.03.2012 Mazlum Vural  CHP İstanbul/Eyüp ilçesi üyesi

Bu yazı Makaleler kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.